HomeShop my closetPressContact meCopyright
8.9.11

De Groene Blazer
Wat heb ik aan?

Groene blazer - H&M Trend
Witte tee - H&M
Witte skinny - Only, gekocht bij Duthler
Gouden ketting - H&M
Houten hakken - Zara
Een van de vele, vele aanwinsten van mijn bezoekje aan Amsterdam, is deze blazer. Ik en mijn zus waren de H&M Trend natuurlijk eventjes binnengelopen, en achter al dat moois (doch 'n tikkeltje vreemds), vond ik dit groene pareltje. Echt waar, deze blazer staat werkelijkwaar bijna overal bij. En samen met wat 'goud' oogt 't super chic, vind je niet?

Met liefs,
Judith15 opmerkingen:

 1. Echt een hele mooie blazer, staat je goed ook!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie blazer! leuk met dat wit :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je groene blazer tof! Mooie kleur en leuk te combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig jasjee <3
  Loving it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke look en de heels zijn amazing

  XO Charlotte
  www.thefashionguitar.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!