HomeShop my closetPressContact meCopyright
5.9.11

Keukengereedschap

Wat is dit in godsnaam? Dat vroeg ik me af toen ik de bovenstaande afbeelding voor het eerst zag. Een tiental foto's volgde toen ik de blog van deze blonde dame aan het bekijken was. Nadat zij iemand met een soortgelijk metaal ding in het haar zag lopen, besloot zij haar antwoord te vinden op de afdeling Keukenmaterialen. Geloof het of niet, maar de kleine metale 'haaraccessoires' worden verkocht als kurkertrekkers en servieshouders, en de lange is bedoeld voor dingen te bakken.

Helaas geloof ik niet dat we in Nederland zulke servieshouders hebben en zo'n sjiéke kurkertrekker heb ik nog nooit bij ons in het keukenlaatje gevonden. Desalniettemin vind ik dit echt een ontzettend tof idee, en als we Sandra (5inchandup.blogspot.com) moeten geloven, kan dit misschien nog wel een trend worden! Ik denk dat deze 'haarmode' vooral heel mooi is bij lange, blonde meiden, zoals zij. Ben jij zo'n geluksvogel? Klik dan hier voor de uitgebreide DIY van Sandra.

Met liefs,
Judith







9 opmerkingen:

 1. Ja leuk he! Spijtig genoeg heb ik geen lange lokken om het uit te proberen. En zo'n servettenring kan je hier wel vinden hoor! En zo'n kurkentrekker ook. Of misschien alleen in België ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aw cool photos!aw i realllly like your nails btw!





  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, best wel cool, maar hoe krijg je je haar daar ooit in?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is echt zoooo gaaf!! <3
  xxxxxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk maar dat kan denkik nooit lang blijven zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! Heb het naar aanleiding van 5 inch and up ook geprobeerd, helaas geen succes, want mijn haar is hier niet dik genoeg voor :)

  XO Charlotte
  www.thefashionguitar.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk!
  maar volgens mij zijn dat gewoon servet ringen, die heb je hier wel.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!