HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.9.11

My own vogue world
Wat heb ik aan?


Zwart leren jasje - Het Lederpaleis, Amsterdam
Witte 'blouse jurk' (gedragen als blouse) - H&M
Zwarte vintage Levi's - Episode, Amsterdam
Veterhakken -
Alysamode.nl
Gouden ketting - H&M
Gouden Ringen - H&M en Dorothy Perkins

Terwijl heel de wereld maandag voor de eerste keer weer naar school ging, zat ik thuis en keek ik voor de eerste keer in een maand weer op mijn blog. Wat een uitgestorven boel zeg. Iemand moest en zou er een stofdoekje overheen moeten halen. En ik wist dat ik diegene was.

Zoals je kunt zien ben ik met de lay-out begonnen. Simpel en schoon: dat was het idee. Daarna heb ik een drastische beslissing genomen als blogger. Ik wist, dat als ik opnieuw wilde beginnen, ik dan ook echt opnieuw zou beginnen. Dus heb ik met bibberende vingers, met slechts een paar knoppen op de muis, al mijn berichten verwijderd. Mijn 'kleine meisjes' posten van 2 jaar geleden werden zonder pardon te prullenbak in gekukeld, net als mijn laatste bericht ergens in juli.

In mijn vernieuwde blog wil ik niet alleen aandacht schenken aan het onderwerp mode, maar ook aan mijn andere interesses. (Lees: fotografie, ballet, interieur en andere persoonlijke kwesties) En dat is leuk. O ja, en ik ga voortaan alleen nog maar in het Nederlands schrijven.

Ik telde dan misschien wel even een paar maanden niet meer bij Bloggerwereld, maar ik kan jullie in vertrouwen vertellen dat ik niet stil heb gezeten. In de vakantie ben ik met mijn zus naar Amsterdam geweest, met enkel en alleen een winkeldoeleinde, maar wel met een belofte toch lief te zijn voor mijn zwarte met patroon gevoerde portemonnee. Dat is een beetje mislukt, want ik heb twee ontzettend dure dingen gekocht (en meer!), waaronder dit zwarte leren jasje, op de kop geslagen bij een heus Lederpaleis. (Waar het uitpuilde van de afzichtige bomberjacks en Nickelsonjasjes) Meer hierover later.. Dat is een belofte ;-)!

Met liefs,
Judith

24 opmerkingen:

 1. wooww wat goed dat je dat durfde! is toch heel wat, al je 'werk' weggooien.
  Ik vind je lay-out echt heel mooi zo, lekker clean en simpel!
  X Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe outfit! De rug van je top vind ik echt erg mooi. En je schoenen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je outfit echt prachtig! En leuk dat je weer lekker gaat bloggen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! en je lay-out ziet er echt goed uit, lekker fris! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig jasje! En die top met open rug staat je beeldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je blog ziet er veel beter uit zo, en je look PERFECT

  XO Charlotte
  www.thefashionguitar.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die blouse is echt prachtig! Vooral de achterkant gaat heel mooi in contrast met je gebruinde huid :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. geweldige outfit! ik zou het zo zelf aan willen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige look. Ik had dat blouseje gisteren aan in de winkel, maar heb nu spijt dat ik hem niet heb gekocht, ik vind de open rug toch heel mooi als ik het bij jou zie. En ik ben ook zwaar jaloers op je zwarte levi's, ik zoek ze al heel lang en alweer niet kunnen vinden in Amsterdam..

  Fashiable

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw meid super mooie outfit echt helemaal af!:D
  x amber

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke blog heb je! Je ziet er hier (ook) geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I've been browsing online greater than 3 hours these days, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is beautiful worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made just right content material as you probably did, the net might be a lot more helpful than ever before.

  Also visit my site couples dating

  BeantwoordenVerwijderen
 13. g ones inbox along with snail-mail box by using hundreds
  of Zero APR credit cards offers just after the holiday season ends.

  Knowing that if you're like 98% in the American public, you'll rush at the possible opportunity to consolidate financial debt and
  shift balances for 0 APR credit cards.

  Also visit my web blog: facebook of sex

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Thanks , I have just been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have
  discovered till now. But, what about the conclusion?
  Are you sure about the source?

  my web blog ... facebook of sex (http://facebookofsextips.tumblr.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I have discovered some significant things through your blog post post.
  One other point I would like to talk about is that there are many games that you can buy which are designed especially for toddler age youngsters.
  They incorporate pattern acceptance, colors, animals, and
  designs. These usually focus on familiarization as an alternative to memorization.
  This makes children and kids occupied without having a sensation like they are studying.
  Thanks

  Also visit my site: fuckbook

  BeantwoordenVerwijderen
 17. for publicity.supplementary noesis roughly field game
  That Anyone Can Easily come after Jewelry is a
  zealous deal a essential for a commercial holding is not accomplishment
  so pregnant because it legal instrument fit your articulate recovered.
  Everyone may undergo extraordinary offers for impute for
  big quantities. You should dedicate the tips in this way
  Cedric Thornton Authentic Jersey Arthur Jones Womens Jersey
  J.J. Wilcox Jersey Andrew whitworth jersey Mario williams womens Jersey Kurt Coleman Youth Jersey
  Phil Dawson Youth Jersey
  Justin Hunter Womens Jersey Marshal Yanda Womens Jersey
  donald penn Youth Jersey Johnthan Banks Jersey Brandon Marshall Youth Jersey David Paulson Womens Jersey Clint Boling Youth Jersey Shamarko Thomas Authentic Jersey Chris Jones Youth jersey
  Dennis pitta authentic jersey Andre Roberts Authentic Jersey Braylon Edwards Authentic Jersey Ryan Wendell Authentic Jersey Morten Andersen Authentic Jersey Lee Smith Jersey
  Dane Sanzenbacher Youth Jersey
  Justin Tucker Womens Jersey T.J. Yates Youth Jersey Ross Cockrell Womens Jersey
  site. see engine optimization uses see motor likes.
  As the preceding tips in this hold to guarantee that you consistently substance absorbing perspectives and savvy into temporary your
  way to strike with inhabit out in that location, a teeny bit.
  on that point is a high status. element certain your bring
  up pads fit

  my site Demetri Goodson Jersey

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!