HomeShop my closetPressContact meCopyright
26.9.11

Stage verhalen

Hier zijn ze dan! De langbeloofde foto's van mijn huidige stage. (Nou ja, het zijn een aantal impressies)

Ik loop stage op de afdeling Publiciteit&Marketing bij Theater 't Speelhuis in Helmond. Een groot voordeel aan mijn studie Marketing&Communicatie, is dat ik enorm veel keuze heb qua stageplekken. Vorig jaar bijvoorbeeld, heb ik mijn stage voortgezet op het hoofdkantoor van winkelketen HoutBrox (e.a.). Dit is me helemaal niet slecht bevallen, maar toch ben ik helemaal een andere kant op gegaan, namelijk die van het theater. Ik heb altijd al gehouden van het brede begrip cultuur, en dan met name van dans, theater en musicals. Een stage op de communicatie afdeling van een theater leek me dus wel wat.

't Speelhuis is een kleinschalig, lief en knus theater met een aantal rondliggende, prachtige, kenmerkende kubuskantoren en -woningen. Ik kan jullie ook nog lang gaan vervelen met de architectuur van het gebouw en de rijke geschiedenis, maar dat doe ik niet, want die ken ik niet.

Dus.... waar kijken jullie naar?

1: .. naar mij ondersteboven
2: Een oranje plaatje waarop onze afdeling te lezen is
3: De postermuur bij mijn stagebegeleidster' haar kantoor
4: Folders van voorstellingen
5: Mijn werkplekkie
6: Het kantoor van mijn stagebegeleidster
7: De brochure van het nieuwe seizoen van Theater 't Speelhuis
8: Leuke lijstjes met foto's van artiesten
9: Hoe het er binnen uit ziet (kubusjes!)


Met liefs,
Judith6 opmerkingen:

 1. Lijkt me een leuke stage! Grappig gebouw :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! =)

  x
  Manon

  www.zoeandtaco.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, lijkt me daar heel erg leerzaam ook :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello! I like your blog. Would you like to follow for follow? If so, follow me on www.elishayates.com when you follow, I will follow back. Promise, if I don't you can unfollow. <3 Would be nice to have such a pretty blog following mine!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!