HomeShop my closetPressContact meCopyright
22.10.11

Dutch Design Week

Wat heb ik aan?


Lange wollen jas - Sisley via Bijenkorf
Groene broek - Zara
Geel tasje - Primark UK
Witte silk top - ZARA
Jazzies - Invito
Gouden ketting - H&M

Aangezien ik in een dorpje dichtbij Eindhoven woon, voelt deze stad altijd al een beetje als 'mijn stad'. Ik ben daarom ook hartstikke trots dat de Dutch Design Week al 10 jaar lang in 'ons Eindhoven' plaats vind. Een week vol kunstzinnigheid en ..mode!

Zo heb ik samen mijn zus de expositie 'Mode Belofte 2011' in de Krabbedans bezocht, waarin Bart Hess veelbelovende modeontwerpers presenteerd. Een aanrader :)!

Ps: Is het jullie opgevallen dat de kwaliteit foto's op mijn blog is een stuk minder is geworden? Mij lieve Nikon is op vakantie naar Parijs, dus moeten jullie het tot woensdag eventjes met een iets minder goede kwaliteit foto's doen. Sorry!

Met liefs,
Judith7 opmerkingen:

Thank you!