HomeShop my closetPressContact meCopyright
4.10.11

Groene Dag
Groene blouse - Zara basic (oude collectie)
Groene broek - Zara TRF
Houten hakken - Zara
Gouden ketting - H&M


De zwartste dagen uit een tieners' leven, zijn hoogstwaarschijnlijk de dagen waarop de laptop, de steun en toeverlaat van een tiener, het begeeft. Gisteren bromde de mijne al luid en duidelijk, maar vandaag weigert 'ie gewoon aan te gaan. Het geval waar ik nu op zit te werken, is zo ontzettend traag dat ik 'm wel zin heb om uit het raam te gooien. Jullie zullen het dus misschien even een paar dagen zonder me moeten doen. Ja, ik vind het ook zeer spijtig.

Genoeg over computers..
Dit 'all-green outfitje' is nog van gisteren, toen de zon nog scheen en ik het veel te warm had in mijn dunne kakigroene lente blouse en appeltjes(?)groene broek. Men, dat waren nog 's tijden.

Verder wens ik je poes/hond/knaagdier/vis/geit/kip/..(vul maar aan) een fijne (late) dierendag toe.

Met liefs,
Judith


11 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's! En outfit natuurlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Simplicity rules! You look gorgeous in these colours as well! :o)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie broek!! Groen staat je echt goed.

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren samen!

  XO Charlotte
  www.thefashionguitar.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!