HomeShop my closetPressContact meCopyright
9.11.11

Amsterdam en mijn oma's zolder

Glimmende oranje blouse - H&M Trend
(Nep)bont jasje - Vintage/Tweedehands stuk gevonden op de zolder van mijn oma


Glimmend oranje en (nep)bontsliertjes: deze twee recente aankopen zijn op zijn minst opmerkelijk te noemen. De oranje blouse met 'pink label' heb ik afgelopen zaterdag gescoord in de Hennes in Amsterdam. Mama en ik waren naar Amsterdam afgereisd om naar de opendag van de AMFI te gaan kijken. AMFI (Amsterdam Fashion Institute) is een mode-opleiding aan de Hva (Hogeschool van Amsterdam) in hartje Amsterdam. De opleiding bleek na de nodige rondleiding en een lezing niet echt mijn cup of tea, maar gelukkig hebben mama en ik nog wel even lekker kunnen shoppen in Amsterdam :)

De zolder van mijn oma bleek behalve een enorme rommel, nog iets anders te verbergen. Tussen alle stoffige jasjes, carnavalsmaskers en zelfs een heus sint kostuum vond ik daar 'Mijn Schaapje', een tikkeltje te groot jasje met witte, zachte sliertjes. Ik noem het 'Mijn Schaapje' omdat 'ie wel iets weg heeft van een schaap. Ontzettend zacht en warm is 'ie. Hoe en of ik hem daadwerkelijk ga dragen is overigens nog maar de vraag.


Suggesties met waarmee ik het zou kunnen gaan dragen? En wat is jullie favoriete bovenstuk?

Met liefs
Judith


10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke aankoopen! haha awh wat lief dat je het mijn schaapje noemt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuk aankopen! Was die blouse er in meer kleuren?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt hele leuke items, ik wil aanfoto's zien haha!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Bijzondere vondst dat jasje! Ik zou er een donkere, strakke jeans bij doen en een blouse of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik draag heel graag leren jasjes of een mantel :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!