HomeShop my closetPressContact meCopyright
6.11.11

Goudzoeker
Wat heb ik aan?
Groene oversized blazer - H&M
Witte silk top - Zara
Zwarte vintage Levi's - Episode
Laarsjes - Tango
Gouden horloge - Casio
Gouden ketting - H&M


Het is bewezen: ik hou van goud. Sterker nog; ik begin de meeste zilvere sieraden steeds minder te waarderen, vind 't maar iets sufs en onopvallends. Goud daarentegen vind ik echt prachtig. Zo chic. Zoals je kunt zien blinkt er daarom ook iets nieuws om mijn pols. Ik had het prachtding al langer op het oog, want wat is 'ie mooi en klein en .. goud! Bij de Dutch Design Week lag hetzelfde Casio-horloge zo prachtig te wezen in een glasetalage, dat het die middag voorgoed mijn hart stal. Ik heb het horloge eenmaal thuis niet meer afgedaan.


Wat vind jij van gouden sierden? Hou je meer van zilver, of ben je net als ik een beetje een gold digger?


Met liefs
Judith


19 opmerkingen:

 1. Superleuke outfit! Die kleur groen staat je heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blazer is en blijft een prachtitem!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben meer van de zilveren sieraden. Bij gouden sieraden vind ik het heel vaak asociaal staan. Maar dat is bij jou absoluut niet het geval! Het is heel subtiel en staat je heel goed! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love love the green blazer! you look amazing! perfect outfit! check out my blog and maybe follow me if you like. :)

  http://ieatyogurtforbreakfast.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geslaagde outfit ! mooie kleurencombinatie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie outfit! dat jasje is prachtig, en de kleur staat je super!

  vroeger was ik ook meer into zilver..maar de laatste jaren ben ik echt om naar goud! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goud en groen is altijd een goede combinatie (: Mooi jasje én mooi horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb wel een paar goudkleurige dingen, maar de meeste sieraden zijn wel zilverkleurig. Ik ben gewoon niet zo'n type voor goud denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!