HomeShop my closetPressContact meCopyright
2.11.11

Weekdagboekje #1


Aangezien ik een groot fan ben van alle bestaande lijstjes op (mode)blogs, besloot ik er zelf een te maken. Bij deze introduceer ik hier de welbekende 'weekdagboek'.1 Schenk mij een van Piet Hein Eek's prachtige meubelen, en ik ben u dankbaar voor heel het leven. De ontwerpen van deze topontwerper waren te zien bij de Dutch Design Week
2
Afgelopen zondag was de eerste 'Your Sundate' van het nieuwe seizoen op mijn stage, en tevens ook mijn allereerste theater-Sundate. De nieuwe Hollandse band 'Ape not mice' gaf een spetterend optreden, en ik heb ze voor mijn stage mogen fotograferen
3 De mooiste horloges op heel de wereld (die ik meer dan alleen bewonderd heb...)
gespot bij de Dutch Design Week
4
''Hé, weer een natuurfoto''
5 Mijn nieuwe moordende vrienden
6 Een gave glasexpositie bij de Dutch Design WeekMet liefs
Judith


3 opmerkingen:

Thank you!