HomeShop my closetPressContact meCopyright
21.12.11

Blogdipje?

Lieve volgers,

Het is vast niet onopgemerkt voorbij gegaan: er vallen steeds meer en steeds langere stiltes op mijn blog. Hoog tijd dus voor een persoonlijke, kleine uitleg.

Je zou kunnen zeggen dat ik, als blogger, een soort winterdip meemaak. Ik heb het druk met van alles en nog wat, ben hartstikke 'ongeïnspireerd', maak lange dagen op school (wat betekend dat ik bijna nooit voor 't donker thuis ben) en ben door dit alles veel minder actief dan voorheen op 't internet, en dus ook automatisch op mijn blog. Ik zou graag die extra tijd willen vinden voor mijn blog, maar (op dit moment) zit dat er gewoon niet in. Ik ga niet stoppen met bloggen, maar houdt er rekening mee dat er waarschijnlijk nog meer periodes voorbij komen waarin er maar weinig nieuws voorbij komt.

Met liefs
Judith


7 opmerkingen:

  1. ik heb precies hetzelfde dus ik begrijp het helemaal! xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!