HomeShop my closetPressContact meCopyright
8.12.11

Dragon Tattoo Collectie - H&M

Iets wat jullie vast en zeker nog niet weten, is dat ik enorm gefascineerd ben door Zweden. Deze fascinatie is begonnen door de komst van de briljante Zweedse filmreeks Millenium, de reden waarom ik tot de dag van vandaag alleen nog maar kan dromen over stedentripjes naar Stockholm.

Toen ik een tijdje geleden zag dat er een heuse kledingcollectie zou worden ontworpen geïnspireerd op mijn favoriete Zweedse personage Lisbeth Salander uit mijn favoriete Zweedse filmreeks, was ik laaiend enthousiast. Typisch Lisbeth is stoer, donker, met veel leer en net tegen het 'goth'-randje aan. Normaal gesproken is dit niet echt mijn ding, maar de collectie ziet er naar mijn mening veelbelovend uit. Hoe stoer zijn die laarsjes bijvoorbeeld? En welke leren broek is de leukste?


Alle 30 items zullen vanaf 14 december op de Divided afdeling van de -van oorsprong Zweedse- H&M winkels verkrijgbaar zijn.

Met liefs
Judith


1 opmerking:

Thank you!