HomeShop my closetPressContact meCopyright
5.12.11

Weekdagboekje #2


Alweer een grote sorry voor mijn slechte bloggedrag! Maar hey, ik kan het uitleggen.. En dat is precies wat ik ga doen met deze weekupdate.

1: Afscheid van mijn stage - Ik heb drie maanden stage gelopen op de marketingafdeling van een theater, maar vorige week vrijdag was alweer mijn laatste stagedag. Met pijn in mijn hart heb ik afscheid moeten nemen. Ik ga het theater en mijn collega's ontzettend missen en baal er enorm van dat ik weer gewoon een rugzak dragende student ben
2: Kersentaart - een (zelfgemaakt) afscheidscadeautje voor hierboven
3: Vrouwenagenda 2012/2013 - Dankjewel, Sinterklaasje!
4: Op zoek naar feestjurkjes - Niet deze, maar een andere feestjurk heb ik afgelopen zaterdag gestrikt voor de feestdagen. Wordt vervolgd....Met liefs
Judith


1 opmerking:

  1. leuke foto's!
    wel jammer van je stage maar je hebt het wel leuk gehad (: ben ook benieuwd naar je jurk!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!