HomeShop my closetPressContact meCopyright
13.3.12

De zomer in mijn bol

Wat heb ik aan?

Leren jasje- Lederpaleis Amsterdam
Witte top - Zara
Geprinte harembroek - Mango
Enkellaarsjes -
New Look
Naamketting via
mijnnaamketting.nl

Laat je niet misleiden door de foto's, want het was echt niet zo heel erg warm en deze (nieuwe) harembroek is hartstikke dun. Ik zag 'em een paar weken geleden hangen bij de Mango en was op slag verliefd op het vrolijke printje. Hoe zouden de marni voor H&M sandalen hier onder staan? Vast fantastisch in combinatie met een (toekomstige) Ray-Ban zonnebril op mijn neus.. Het is officieel: ik heb de zomer in mijn bol.

Met liefs
Judith


6 opmerkingen:

  1. Yay love de zomer, kan niet wachten!
    En super leuke outfit! :)

    x.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super je broek :), helemaal in combinatie met je leren jas en enkellaarsjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!