HomeShop my closetPressContact meCopyright
25.3.12

Een nieuw kraagje

Wat heb ik aan?

Blousje met kraagje - Ebay
Leren jasje- Lederpaleis Amsterdam
Beige shorts - Abercrombie and Fitch
Open leren pumps - Zara

Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Ik loop al dagen met een big smile rond en huppel en spring misschien nog wel hoger en vreugdevoller dan de pasgeboren schaapjes bij ons in de buurt. Ieder jaar nadat de eerste voorjaarskriebels mij een bezoekje hebben gebracht, komen ze niet veel later terug als vroege verjaardagskriebels. Mijn cadeau is al in the pocket (!) en toen ik gisteren thuis kwam lag er ook nog een heel leuk pakketje op me te wachten. Via Ebay had ik de namaak versie van 't bekende 'kraagjes blousje' van de Zara gescoord, en na ruim een maand wachten was 'ie er dan eindelijk. Ik kan jullie dan ook met al de kriebels in mijn buik vertellen dat ik zeer benieuwd ben wat er me de volgende weken allemaal nog meer te wachten staat... :-)

Met liefs,
Judith


10 opmerkingen:

 1. ohh! so great outfit:) love your blouse and that collar:)
  please visit me in free time:)
  http://mesmerize87.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie outfit en vind je collar tips erg leuk!

  Travel in Style

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Je collar is erg leuk!!

  CROWNGARLAND
  www.crowngarland.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie zomerse outfit! Heerlijk hè, die zon op je huid.
  En wat heb je trouwens prachtige benen!

  www.glowfromtheinsideout.blogspot.com

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel voor je lieve reactie!
  Je schrijft echt erg leuk trouwens, ik volg je bij deze:)

  Liefs
  Paulien
  http://imlostindreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie outfit!! Hele leuke blog! Ik volg je nu!! :)

  www.fashion-mind.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!