HomeShop my closetPressContact meCopyright
17.3.12

Marni voor H&M


Na wat voelde als een triljoen jaar wachten, was 'ie er gisteren dan eindelijk: mijn Marni voor H&M bestelling. Jullie moeten weten dat ik eigenlijk alleen maar van plan was de sandaaltjes te bestellen, maar omdat H&M mij 20 volle minuten in een wachtrij had gezet (!) en de schatjes al na die tijd uitverkocht waren, besloot ik teleurgesteld voor de troostprijs te gaan: de prachtige maxi jurk. De dag na die roekeloze bestelling zag ik tot mijn verbazing dat de sandaaltjes weer terug in voorraad waren. Natuurlijk heb ik geen seconde getwijfeld en ze meteen besteld ;-) Mijn troostprijs gaat daarom (met pijn in mijn hart) weer terug met de post.

Wat vinden jullie van mijn bestelling? Hebben jullie zelf ook een Marni voor H&M item kunnen bemachtigen?

Met liefs
Judith5 opmerkingen:

Thank you!