HomeShop my closetPressContact meCopyright
6.3.12

Twijfels


Het volgende stukje is speciaal bedoelt voor de mensen die de afgelopen weken onder een steen geleefd hebben:
Marni is een paar maanden geleden een samenwerking met H&M aangegaan. Het resultaat van Consuelo Castiglioni (het brein achter Marni) kwam onlangs online te staan en verraste ons met een oogverblindende collectie bestaande uit printjes, killer heels en zelfs een paar heuse sportsokken.

Dit paar zilverkleurige sandalen met een teenriem, een koordsluiting en een leren zool is vandaag de dag mijn obsessie. Ik heb inmiddels al 100 keer dezelfde commercial gekeken en heb een hele middag op het web afgestruimd voor die ene glimp van de sandaaltjes op te vangen. Ik heb ook al overwogen om donderdag badass te spijbelen van school en de trein van 06:00 te pakken naar Maastricht om vervolgens om 08:00 naar de H&M te hollen. Jammer genoeg zou ik dan al veel te laat zijn om een Marni item te scoren en als ik eerlijk ben weet ik ook nog niet zo goed of ik het alles er voor over heb.

Zijn er items waarvoor jij het hele land wilt af reizen? Of zit je -net als ik- om 10 uur startklaar voor je computertje?


Met liefs
Judith3 opmerkingen:

Thank you!