HomeShop my closetPressContact meCopyright
22.3.12

Weekdagboekje #4Wat voerde ik dagen zoal uit? Kijk mee..

1. Hier heb je me de afgelopen dagen heel veel op kunnen betrappen: genietend van de zon, van mijn vrije week(!) en van het perfecte plekje achter in de tuin
2. Ik trakteerde mezelf ook nog even op een heerlijke lunch. Geroosterde boterhammen met garnaaltjes gebakken in knoflook en rucola, jummie!
3. Deze foto is al een paar weken geleden genomen tijdens een kijkles van ballet. Alle vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa's en oma's komen dan allemaal bijeen achter in de balletzaal om van o.a. de pliés, port de bras, cambrés en pirouettes van ons balletgroepje te genieten :-)
4. Een week voor zo'n kijkles vindt er altijd een streng balletexamen plaats. Gelukkig zijn we met z'n alle voor 'Graad 5' geslaagd en vond ik zelfs een stickertje met 'Goed' op mijn rapport
5. Een heerlijke spaghetti carbonara!
6. Yes, yes, yes: kaartjes voor Rock Werchter 2012! Op naar vier dagen met mijn lieve vriendinnetje, Mumford and Sons, Ben Howard, The Kooks, Red Hot Chili Peppers, Snow Patrol, Selah Sue en vele,vele anderen

Met liefs
Judith


6 opmerkingen:

Thank you!