HomeShop my closetPressContact meCopyright
12.5.12

Twee paar schoenenVoordat ik jullie dood ga gooien met de foto's van mijn Berlijn tripje, wilde ik eerst even mijn nieuwe aanwinsten met jullie delen.

Schoen 1: De alom bekende zwarte heels van de Zara. Ik wilde ze al sinds de dag dat ze op de online shop verschenen te bestellen, maar omdat bijna de helft van mijn miskopen hakken van de Zara zijn, deed ik dat toch maar niet. Toch wisten de comfortabele kussentjes me bij deze te overtuigen ze te kopen. Schoen nummer 2 liep ik helemaal onverwachts tegen 't lijf bij de Invito. Ik vind ze hartstikke mooi, ze waren destijds 25% korting en ze lopen bovendien super fijn. Yeey!
Met liefs,
Judith


5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie hakken! :)

  xoxo
  http://mademoiselle-lebleu.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allebei super! die van invito had ik ook al gezien, ze staan op mijn verlanglijstje :) zijn ze trouwens in nog meer kleuren? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Aimee, ze zijn er volgens mij ook nog in het zwart, maar die vond ik persoonlijk minder mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie hakken!

  Ik zag trouwens dat je ook op girlscene staat. leuk! XO

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!