HomeShop my closetPressContact meCopyright
8.6.12

Een droomgadget

Laat me jullie voorstellen aan de Philips Lumea: hét apparaat der apparaten, een droomgadget onder de vrouwen... en mijn prijs!

Toen ik anderhalve maand geleden vernomen had dat ELLE een laserapparaat weggaf waardoor je nooit meer hoeft te scheren, wist ik niet hoe snel ik me moest aanmelden. Ik stuurde naar opdracht mijn ultieme zomeroutfit op en zag mezelf al de volgende ochtend op de facebookpagina van ELLE staan als een van de geselecteerden. Na heel veel likes van facebookers, gespam en steeds fanatieker gedrag op mijn eigen facebookpagina, brachten de stemmen me steeds verder en verder. Ik kon mijn geluk dan ook niet op toen ELLE bekend maakte dat ik was geselecteerd als één van de twee winnaars!

Vandaag was 'ie dan eindelijk binnen. Ik heb 'm meteen uit de verpakking gerukt en ben fanatiek aan de handleiding begonnen. Ik ben erg benieuwd of het gaat werken, maar van wat ik er van gehoord heb, hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Scheren hoeft niet meer in de komende 5 jaar en je huid wordt er enorm zacht van. Ik kijk er naar uit...


Met liefs,
Judith


7 opmerkingen:

 1. Wat geweldig dat je dat hebt gewonnen, lijkt me echt een fijn apparaat! En als je je dan de komende jaren niet hoeft te scheren, lijkt me meer dan ideaal? En wat ben je bruin op de tweede foto, woow

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf dat je die hebt gewonnen! Ben benieuwd of het echt goed werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 'm ook ontvangen! ben onwijs blij haha (:

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie outfit, goed dat je daarmee hebt gewonnen!

  Ik ben er benieuwd naar het resultaat, zit er ook aan te denken om 1 aan te schaffen. Keep us posted please ;)

  Love Lian - virtualfashionview.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je hebt gewonnen, ik ben er heel erg benieuwd naar, maar hij is zo duur.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. JALOERS! Ik heb ermee gewerkt en eigenhandig gezien hoe goed hij werkt, maar het is geen wonder apparaat! Geef het even tijd voordat je je oordeel erover gaat vellen.

  (Het is overigens ook geen laser, maar IPL maar details details.)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!