HomeShop my closetPressContact meCopyright
31.7.12

Al het moois uit Zweden


Één van mijn favoriete modebloggers van dit moment is toch wel Angelica Blick. De Zweedse heeft een stijl om van te dromen, een kledingkast waar je U tegen zegt en iedere dag verschijnen er ongeveer 3 blogposten op haar knappe site. In de lange tijd dat ik haar volg ben ik op een paar leuke overeenkomsten gekomen. Zo houden we beide van bovenkleding met een bijzondere achterkant, hebben we in de zomer dezelfde Rayban op de neus en delen we de liefde voor minimalistische mode, de boyfriend jeans en voor halflange haarcoupes.
Toen ik op Angelica's site las dat ze een zelf ontworpen modecollectie ging lanceren, kon ik natuurlijk niet hard genoeg juichen. Echte collectiefoto's heb ik helaas nog niet kunnen vinden, maar wel een hoop van dit soort veelbelovende sneak-peak beelden. De collectie komt in juli/begin augustus online en is dan verkrijgbaar op Nelly.com!

Met liefs,
Judith


3 opmerkingen:

Thank you!