HomeShop my closetPressContact meCopyright
5.7.12

AlbufeiraZon, zee, strand, cocktails, feestjes, 30 graden: vanaf morgen is 't allemaal binnen handbereik! Samen met acht histerische meiden ga ik 7 dagen naar Portugal om Albufeira onveilig te maken. Mijn koffer is al ingepakt, de zomerse outfitjes zijn in mijn hoofd opgeslagen en de blogpostjes geschreven ;-) Na Portugal ga ik met the family gelijk voor een week naar de Alpen in Frankrijk. Vanaf daar neem ik waarschijnlijk m'n laptop mee, dus zou ik ook wel een keertje wat updaten. See you soon...

Met liefs,
Judith


6 opmerkingen:

 1. Hee, mijn nichtje is daar ook heen! :) Heel veel plezier in ieder geval! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG I love your blog and when I saw your picture I thought: ''Omg this is the Albufeira that I know, I've been there a few years ago, this is in my country'' I don't understand anything that you write because I'm portuguese but I used google to translate and read what you wrote and I am so glad that one of my favourite bloggers is coming to Portugal.

  Sorry for my bad english. Love your blog and your style, have fun! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. That's zo sweet! Thanks a lot for your comment, it made me smile :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor, ik ben jalours. Heel veel plezier.

  Loves Amber ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!