HomeShop my closetPressContact meCopyright
10.7.12

Het kleine verlanglijstje

Ik ben een echt 'lijstjes meisje'. Al mijn gedachten komen terecht in eindeloze lijsten, mijn afspraken en herinneringen kalk ik onder elkaar neer en de dingetjes die ik nog wil, komen op mijn verlanglijstje te staan. Vaak is deze echt torenlang en ook een tikkeltje te gênant om te vertonen, maar sinds kort heeft het de vorm aangenomen van een een heel bescheiden lijstje. Zo bescheiden dat ik 'm graag met jullie deel! ;-) Natuurlijk zijn suggesties en ideeën waar ik deze items ergens kan vinden errug welkom!
* Boyfriendjeans : Asos - White blazer : Topshop - Clutch : Victoria Beckham - Ankle boots : Aldo


Met liefs,
Judith


5 opmerkingen:

 1. Die clutch is zo leuk!
  Je hele verlanglijstje!
  Ik had ooit eens boyfriendjeans gepast maar het stond me voor geen meter, maar dat kwam omdat ik die dag nogal last had van vocht in de enkels > <

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke verlanglijst!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jep, die staan ook allemaal op mijn lijstje, samen met een zwarte leren perfecto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben tegen clutches en witte blazers zijn bij mij in 5 minuten bevlekt met viezigheid, maar boyfriendjeans vind ik te gek!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!