HomeShop my closetPressContact meCopyright
25.7.12

Mijn goede veter maatjes


Ongeveer 6 jaar geleden kocht ik mijn eerste paar. Twee zwarte leren schoenen en ik ben er nog steeds harstikke blij mee. Een paar jaar terug kocht ik mijn eerste lage paar voor een fijn prijsje in Frankrijk. Helaas veel te klein gekocht en mijn zwarte trouwe vrienden hebben ook zijn beste tijd gehad. Tijd voor een nieuw paar dus, maar ik kan absoluut geen keuze maken. Laag, hoog, zwart, wit? Help me out!

Met liefs,
Judith


4 opmerkingen:

  1. Ik heb lage witte nu, en ik vind ze super! Staan leuk onder een jeans, maar ook onder een panty.. En ik vind ze 'netter' dan de zwarte :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb al een jaar of twee een paar knalrode (die nu niet zo heel rood meer zijn...) en heb nu precies hetzelfde probleem als jij. Kiezen is zo moeilijk soms. (;

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lage jeansblauwe, staan superleuk, ook in combinatie met spijker broek!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!