HomeShop my closetPressContact meCopyright
28.8.12

Fotodagboekje #6 Instagram

Net als de rest van de wereld ben ik tegenwoordig een fanatiek Instagram gebruiker. Omdat ik dagelijks zoveel foto's op Instagram upload, heb ik besloten deze vanaf nu ook in mijn weekdagboekjes op te nemen. Je kunt me ook volgen op Instagram onder de naam: @Judithtielemans

Dus, wat voerde ik de afgelopen weken uit?

In mijn laatste vakantieweek ging ik een dagje naar 't strand! Puur genieten..Ook shopte ik die week in Amsterdam met een vriendin, namen we foto's in het magische Monki pashokje en kwam ik thuis met o.a. American Apparel en Bershka..Een week daarvoor nam ik afscheid van mijn zus die voor een klein half jaar naar Zuid-Afrika vertrekt voor haar studie. See you soon!Ik bezocht Theater 't Speelhuis, de plek waar ik vorig jaar stage liep, maar helaas een tijd terug afgebrand is. Vorig weekend werd het open gesteld voor publiek en kreeg je de gelegenheid om afscheid te nemen van het theaterBeach photo!

Met liefs,
Judith
9 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Ga je nog naar je zus als ze daar is? Wel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!