HomeShop my closetPressContact meCopyright
2.9.12

Een ode aan de bob


Ze draagt 'm in combinatie met verschillende hoofddekseltjes en met andere haarkleuren. Soms met een vrolijke pony en sierlijke slag, andere keren kaasrecht en tot in de puntjes verzorgd. De boblijn van Abbey Lee Kershaw is er eentje om jaloers op te worden.

Jullie snappen ´m vast wel: ik wil iets nieuws.
Mijn haar hangt op dit moment op schouder lengte en is in een klassiek model geknipt. Een boblijn zou niet schrikbarend veel verschil zijn, maar wel als ik er voor kies om het te laten knippen in combinatie met een (schuine) pony. Het grote nadeel van zoiets is alleen dat het zo ontzettend onpraktisch is. En wat als het me niet staat? Hoe lang zou het dan wel niet duren om het uit te laten groeien? Wat denken jullie? Need your help!

Met liefs,
Judith
12 opmerkingen:

 1. Wauw leuk geschreven.
  Ik volg je, volg je terug?
  xoxoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn tip? Laat de kapster je adviseren haha! Mijn haar groeit extreem snel, heb normaal ook altijd een lengte in de buurt van mijn schouders, maar echt een bob zou ik nooit durven denk ik! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou ook een kapper voor advies vragen! Ik vind een bob altijd erg mooi, maar ik durf het zelf niet!

  http://itsraininghas.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent maar 1 keer zo jong! Nu mag 't nog, later als je oud bent heb je er spijt van dat je het niet hebt gedaan. Ik zeg doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zeg doen! Een schuine pony groeit zo weer aan, ik heb het zelf ook, heb nu een lange bob (echt heel lang) maar ga het zeker korter laten knippen!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gewoon doen, je hebt in het leven alleen maar spijt van de dingen die je niet doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk ook dat het je mooi zal staan. Ik ben zelf een keer voor een erg korte bob gegaan en ben erg blij dat ik het een keer geprobeerd heb. Pony lijkt me juist leuk bij je en als het niets is is het zo weer gegroeid tot een iets kortere lok. Succes! xx PS: ik vind je blog super!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!