HomeShop my closetPressContact meCopyright
10.10.12

De levensbehoefte die zichzelf een winterjas mag noemen


 
1. Sheinside 2, 3. River Island 4, 5. Nasty Gal 6. Pull & Bear

Ik heb echt een pesthekel aan het fenoneem najaars shoppen. Kleren combineren wordt plotseling een drama, het talent om mezelf áltijd te koud te kleden speelt weer op en aan iedere trui hangt naar mijn mening een te hoog prijskaartje. Er is echter één item waar ik iedere winter weer tegen op kijk en moeite mee blijf hebben: de winterjas. De eisen die ik er aan stel lijken echt niet zo onmogelijk (+- €150, warme voering, mooi in combinatie met een sjaal/muts, goed van kwaliteit en een mooie pasvorm), maar toch heb ik nog nooit het perfecte exemplaar gevonden. Hebben jullie er ook zo'n moeite mee? En waar shoppen jullie 'm meestal?

Met liefs,
Judith


11 opmerkingen:

 1. Die derde is mooi! Ik vind een winterjas kopen ook zo lastig. Zo'n 'vetrollen' (zo noem ik het altijd..) jas is natuurlijk het warmst, maar het is gewoon niks voor mij. Deze winter wil ik gaan voor leren jasje van de Zara, helaas zeer prijzig..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dit jaar van de oversized, vind 2 en 3 erg mooi :) Ik heb gelukkig een jas gescoord in New York, liep er toevallig tegen aan. Dat werkt vaak toch het beste met winterjassen, want het is inderdaad lastig om de perfecte te vinden!

  Love Lian - FashionHoax.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de eerste jas wel zeer leuk! Ik vind jassen die de taille benadrukken altijd zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil dit jaar graag een bonten winetrjas, nog nergens gevonden! Maar binnenkort ga ik naar Amsterdam, in die vintagewinkeltjes hebben ze vast wel iets voor mij hihi

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oooohnoooo winterjassen!
  Ik heb ook altijd een talent om mezelf te koud te kleden haha. Maar tegenwoordig ben ik helemaal verslaafd aan de gebreide truien! Ik wist er al een uit mijn moeders kast te plukken hahaha.
  Helaas loop ik nog steeds in dezelfde winterjas... al 3 jaar ongeveer. De rest van mijn jassen zijn te koud.
  Die grijze jas is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pff, ik heb hetzelfde probleem.. nog steeds op zoek naar dé perfecte & betaalbare winterjas ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hello there! Thiѕ post cοulԁn't be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I'll forward this аrticle to him.

  Fairly certain hе's going to have a very good read. Many thanks for sharing!
  Feel free to surf my blog ; Dictionary of dream

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ugh, zo herkenbaar! Kleed mezelf standaard te koud omdat m'n huidige winterjas weer te warm is. Zucht. Thnx voor je comment nog! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo herkenbaar!
  Ik vind die parka van pull&bear heel erg leuk, alleen misschien nog te koud voor de winter.
  Ik hoop dat ik deze winter de perfecte winterjas ga vinden!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!