HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.11.12

Een ode aan de designer zonnebril op Smartbuyglasses

Een designer zonnebril. Een designer zonnebril met korting. Een designer zonnebril met korting, gratis verzending en vette schoonmaak set. Bij de online brillen walhalla Smartbuyglasses.nl is het realiteit.

Naast het enorme aanbod designer zonnebrillen, ben je ook voor brillen, brillen op sterkte en contactlenzen bij Smartbuyglasses aan het juiste adres. Of je nu voor een tijdloze Ray Ban zonnebril gaat of voor een stijlvol exemplaar van Tom Ford; bij ieder product zit zo ongeveer standaard een mega korting die kan oplopen tot 40% van de originele prijs. Je betaalt dus nooit teveel! Ook voor miskopen hoef je niet bang te zijn. Op de site van Smartbuyglasses heb je namelijk een slimme virtuele tool waarbij je na het uploaden van je foto allerlei brillen op een makkelijke manier kunt ‘passen’.

Wil je een trendy zonnebril, maar ben je niet helemaal op de hoogte van de huidige trends? Je zit dit jaar helemaal goed als je voor een dramatisch exemplaar gaat, zoals de ‘cat eye’ of voor een montuur met gekleurde lenzen. Daarnaast gaan we veel kleurrijke brillen zien en blijft de retro zonnebril in de mode. Wil je voor een wat tijdlozer model gaan? Met de klassieke Aviator of Wayfarer sla je de plank nooit mis.