HomeShop my closetPressContact meCopyright
21.11.12

Fotodagboekje #10

Wat voerde ik de laatste tijd allemaal uit? Kijk mee..

Je kunt me nog steeds volgen op Instagram onder @JudithTielemans


Good, good, good old ZARA. Zou ik me ooit kunnen inhouden in deze hemelse winkel? Vooral nu met de komst van de feestdagen is 't damn hard om al dat moois te weerstaan.Hier is 'ie dan: een kleine sneak-peek van mijn nieuwe lay-out.
Hij wordt zo mooi, ik kan niet wachten!Een half uur voordat de kaartverkoop voor het concert van Mumford & Sons van start ging, zat ik al gewapend achter mijn telefoon, laptop en computer klaar. Gelukkig wel met resultaat: de 30e ga ik mijn helden (voor de tweede keer) live zien in de Ziggodome. Can't wait!!!Toen ik hoorde dat er een Pull & Bear in Eindhoven was geopend, wist ik niet hoe snel ik er naar toe moest gaan. 'Mijn' Eindhoven is flink aan het uitbreiden en ik ben er helemaal happy mee :-)Ik aas al een tijdje op deze perfecte parka van de Pull & Bear. Eenmaal aan vond ik hem nog veel mooier. Pijnlijk dat het alleen een ontzettend dun jasje is en ik 'm totaal niet nodig heb. Toch staat 'ie nog steeds hoog op mijn verlanglijstje en hoop ik dat ik 'm over een tijdje in de sale kan scorenHéérlijk lunchen en bijbeppen met mijn nichtje.. en we sloegen ook nog 'even' een balletje op de golfbaan
en barstte daarna in een hysterische lachbui uitIk ontving een pakketje van mijn favoriet online shop Nastygal. Love this bodysuit!


7 opmerkingen:

 1. oh leuke foto's weer,
  snap dat de jas op je lijstje staat, heel leuk!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waar komt die leuke legging vandaan? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. love your instagram photos!
  therunwayoflife.blogspot.mx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke foto's! Hele gave parka :)

  fashionisam.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat jasje van de pull and bear vind ik net zo geweldig als jij en ik heb ook dezelfde redenen om hem niet te kopen.. Jammer jammer

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!