HomeShop my closetPressContact meCopyright
26.11.12

Sneeuwvlokjes en rendieren
Ik ben verliefd op de sneeuwvlokjes en rendieren die op mijn nieuwe legging staan afgeprint. De verliefdheid is zo sterk dat het me niet eens uitmaakt dat de legging ongeveer mijn kruis bereikt en de lengte gemaakt is voor de beentjes van een kleuter. We horen bij elkaar


What was I wearing?
Leather jacket - Lederpaleis Amsterdam
(New!) Knitwear - H&M
(New!) Printed legging - Ebay
Bikerboots - Alysa moda

8 opmerkingen:

 1. Die outfit staat je goeeed! Wat een schattige print hebben je leggings, lekker winters! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit, die legging is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige outfit! Ik vind je legging echt super leuk :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!