HomeShop my closetPressContact meCopyright
21.12.12

Do It Yourself: Studs


Een tijdje geleden kocht ik een mooie trui bij de H&M. Ik viel meteen voor de eenvoud van het ding, maar na een paar weken kreeg ik toch de neiging om 'm een beetje 'op te pimpen'. Geen overbodige poespas, maar gewoon wat detail bijbrengen. De studs die ik op ebay vond waren niet alleen cheap ($1,38!), maar ook ronduit perfect voor mijn kleine DIY projectje..

Ebay is een goudmijn als het gaat om studs, je hebt ze werkelijk in alle soorten en maten. Veel studs worden verkocht met een buigbaar metalen onderkantje, terwijl sommigen te plakken zijn. Ik heb voor de mijne ongeveer een euro neergelegd (zonder verzendkosten!). In één zakje zitten zo'n 100 studs waar je met gemak je hele klerenkast mee kunt voorzien. Wat komt er na deze trui? No idea, maar ik ben er heilig van overtuigd dat dit de best besteden euro uit mijn leven is.
7 opmerkingen:

 1. heel leuk gedaan! :D

  fashionisam.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed en leuk uit! Lovee studs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gister toevallig 900 studs en spikes besteld op ebay, voor 25,00 in totaal.. haha !
  Echt een hele mooie layout heb je ! Keep up the good word!

  x

  www.lapechedonna.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!