HomeShop my closetPressContact meCopyright
18.12.12

Fotodagboekje #11

Hoogste tijd voor een nieuw fotodagboekje! Wat voerde ik de laatste tijd allemaal uit? Kijk mee..

Je kunt me nog steeds volgen op Instagram onder @JudithTielemans


Ik ging op bezoek bij een vriendin in Maastricht, bewonderde haar studentenkamertje en dook samen met haar de stad in. Ik vond de halve MMM collectie bij de H&M terug en moest natuurlijk de boel even fotograferen. Een week na dit bezoekje kwamen mijn favoriete wedges uit de collectie in de uitverkoop, maar was ik ongelooflijk stom ze niet te kopen. Spijt, spijt, spijt... (Verkoop jij ze? Neem even contact met me op!)


Bij de hoogwaardige personal rondleiding door Maastricht kon een wandeling langs de Maas natuurlijk niet ontbreken. Super mooi!
 

Rond sinterklaas stond er een gezellige teamdobbel op de agenda. Ik kwam op thuis met een goed gevuld buikje en was weer een paar magnetron sloffen(!) en een fotolijstje rijker


Ik bestelde vorige week vrijdag bij ASOS en kreeg vandaag mijn bestelling binnen. Het pakketje bevat o.a. dit paar prachtige, maar zéér onmogelijke hakken. De hak is zo hoog, ik weet me er echt geen raad mee! Wat denken jullie? Zou ik ze houden?


Een lange tijd geleden ben ik nogal lacherig akkoord gegaan om me te laten fotograferen voor de wervingscampagne bij ons op school. Ik had natuurlijk nooit verwacht dat uitgerekend mijn foto vervolgens op praktisch iedere poster en folder werd afgedrukt. Wat ontzettend raar om jezelf op straat tegen te komen! Inmiddels ben ik er dus wel gewend aan geraakt dat ik op dit soort borden sta, maar toch kijk ik nog wel steeds twee keer achterom, haha!


Ik ontving deze shiny glitterclutch die ik bestelde op Ebay. Perfect op dat feestje met oud & nieuw!


.. En ik paste deze peplum top bij de Sting. Prachtige print, vinden jullie ook niet?


6 opmerkingen:

 1. Oooh ik heb ook echt exact hetzelfde! Ik kwam er telaat achter ( de avond van de uitverkoop) dat alles in de sale was! Toen waren de prachtige enkellaarsjes natuurlijk online al uitverkocht!!! Balen als een stekker :(

  Liefs, Farah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wou ze ook bestellen, baalde dus enorm.. Heb overal gezocht en wat denk je, ze waren er vandaag ineens weer in de webshop! Helaas zijn ze ondertussen al weer uitverkocht. Op marktplaats staan er trouwens genoeg, mocht je ze nog zoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's!
  Vind de peplum top van Sting echt super mooi, staat je ook heel goed.
  De glitterclutch van ebay heb ik ook haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk post zeg! Ik heb de MMM enkellaarsjes wel, maar ik verkoop ze helaas niet, sorry ;)

  With Love,

  Joy
  justlikesushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat printje van die peplum is echt liefde makend! Heb je hem gekocht?!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!