HomeShop my closetPressContact meCopyright
4.12.12

Gevallen voor de Clubmaster


*Ray Ban RB3016 WO365 available at Smartbuyglasses.nl

Modeblogger Angelica Blick heeft een Ray Ban Clubmaster op d'r neus. Celebrities als Robert Pattinson en Ashley Olsen dragen ze. Zelfs de wiskunde leraar bij mij op school is een berucht fan..

Toen ik hoorde dat ik een bril mocht uitkiezen bij Smartbuyglasses hoefde ik niet lang na te denken. Eerder dit jaar ging mijn keuze uit naar de Ray Ban Wayfayer. Een heel klassiek model, dus vond ik het tijd voor een wat aparter exemplaar. Deze Clubmaster is niet alleen perfect voor festivals, maar doet 't ook goed op andere gelegenheden. Het vintage uiterlijk, de glanzende glazen, het gouden montuur: ik ben helemaal gevallen voor de Clubmaster WO365. Wat jij?
9 opmerkingen:

  1. Wauw wat een gave bril, dit model staat je goed! Laat mij ook maar zo'n bril uitzoeken haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!