HomeShop my closetPressContact meCopyright
17.12.12

Kerst vieren met groupon


Groupon is niet meer weg te denken uit de schone wereld der internet. Iedere dag als ik wakker word check ik mijn e-mails. Nadat ik de dagelijkse koek weg heb gepleurd, lees ik uitvoerig mijn mailtjes van Groupon. Even checken wat er allemaal voor interessants te beleven is in mijn stad, of er nog een goede travel aanbieding tussen zit en ook speur ik nog even naar interessante gadgets bij de shopping section.

Wat ik tot nu toe allemaal gekocht heb? Heb je even?

Ik ben voor een klein prijsje met drie vriendinnetjes naar Bottrop afgereisd om te skiën in the world’s largest ski area. Ik heb een workshop ‘sushi maken’ als cadeau weggeven. In tijden van een beruchte mobieltjes crisis kocht ik een blitse MP4-speler. Daarnaast ben ik bijna verleid om een surfcursus te volgen in de zomer en heb ik nog een volledige online gitaarcursus te goed.

Groupon heeft nu speciaal voor kerst een shop ingericht die bestaat uit de fijnste kerst aanbiedingen. Zou jij het vervelend vinden om een Swarovski sieraden cheque onder de boom te vinden? Of verblijf jij liever in een belachelijk luxe viersterren hotel dichtbij Disneyland Parijs? Verwen je jouw Ipad graag en geef je de voorkeur aan een aansluitbaar toetsenbord dan wel een luxe beschermcase?

Neem eens kijkje op de site, maar pas op.. Ik waarschuw jullie: groupon werkt zeer, zeer verslavend..