HomeShop my closetPressContact meCopyright
21.1.13

Een modieus verantwoorde case


Iphone 4/4s case - H&M
 
Al voor mijn Iphone-tijdperk ben ik op uitgebreid onderzoek gegaan naar het aanbod van telefoonhoesjes. Aangezien ik een behoorlijke kluns ben op het gebied van het heel houden van telefoons, wilde ik mijn apparaatje goed beschermt hebben. Met die mooie cases, stickers en andere frutsels zou mijn telefoon het nooit langer dan een week volhouden, dus besloot ik een oersaai en onopvallend zwart hoesje aan te schaffen.

Ik ben nooit meer geswitcht van hoesje, want waarom zou ik? De mijne was praktisch en als 'ie weer eens uit mijn handen zou glippen, ving het degelijke ding de klap toch wel op. Er is dus geen moment van twijfel geweest, totdat ik zaterdagmiddag de H&M in glipte en daar deze case aanschouwde. Het materiaal voelde niet zo stevig, maar mijn telefoon zag er mooier uit dan ooit te voren. Uiteindelijk heeft de verkoopster mij over de streep gehaald, want ze beweerde dat ze al veel complimentjes over het ding had ontvangen. De prijs is overigens ook fijn, 7 euro voor een case is niet veel. En hey, mijn Iphone verdient een modieus verantwoorde case. En absoluut geen klappen meer.
 

14 opmerkingen:

 1. super mooi hoesje! ik wil ook een Iphone, haha :)
  wil je mijn blog een keer bekijken?

  fashionisam.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah die is echt super leuk!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ik vind dat echt leuk aan iphones, al die hoesjes. Op Society7 ofzo hebben ze ook echt geweldige hoesjes, allemaal met kunstwerken van artiesten op de achterkant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Jaaaa klopt, society 6 is dat! Inderdaad echt een goudmijn als het om dat soort hoesjes gaat, maar wel enorm duur!

   Verwijderen
 4. Ach en je gaat vast ook niet hard gooien met je telefoon, dus voorlopig blijft hij toch wel een tijdje heel? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oooh leuk istie!
  mijn telefoon heeft ook 1OOO jasjes,
  haha bestel vaak op ebay, ook leuk!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt een heel mooi hoesje! Mooie kleuren x

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!