HomeShop my closetPressContact meCopyright
28.1.13

FASHION WEEK: over leergebruik en stijlvolle lingerie


*all photos by me

Het moment waarop de lichten uit gaan, het gepraat langzaam wegsterft en de modellen opkomen is onbeschrijvelijk. Alles komt op je af en je wilt absoluut niks missen. Ik 'leed' al heel de dag aan geluksexplosies, maar toen de eerste show begon kon ik niet meer. Ik heb mezelf de eerste minuut haast moeten dwingen om naar de show te blijven kijken. Gelukkig maar dat ik dat gedaan heb, want de ontwerpen die ik gezien heb waren ongelooflijk mooi.

Benieuwd naar mijn mening over de shows? Lees meer!Show nr. 1: Maidenform


Ondanks het feit dat ik normaal gesproken helemaal niet into the lingerie ben, was ik echt enorm onder de indruk van de show van Maidenform. De setjes waren ontzettend stijlvol en bijzonder ontworpen, maar tegelijkertijd was het heel draagbaar. Het geheel was zó smaakvol aangekleed, dat het op sommige momenten leek alsof ik niet meer naar een lingerieshow keek. Very impressing!

Show nr. 2: Elise Kim


Elise Kim is een duidelijk voorbeeld van een ontwerpster met oog voor detail. Het stofgebruik in haar ontwerpen viel me meteen op. Zo mooi hoe ze met leer heel subtiel de details aan wist te brengen! Ik vond het ook erg interessant dat het geheel ook behoorlijk duister en donkere oogde. Elise Kim heeft me zeker weten te overtuigen!
 
Ik wil jullie allemaal  graag meegeven dat Fashion Week waarschijnlijk veel toegankelijker is dan dat iedereen verwacht. Ik spreek namens mezelf, want ik had altijd al gedacht dat je per se uitgenodigd moest zijn om een show bij te wonen. Niet dus! Bij veel shows geven ze overgebleven kaarten weg aan gasten en kun je dus ook gewoon met eigen ogen het hele sfeertje ervaren. Zeker doen dus, het is een enorme aanrader.4 opmerkingen:

 1. Zo tof dat je bij de fashionweek bent geweest en heel leuk om te lezen hoe enthousiast je bent!

  Ook goed om te weten dat je als 'buitenstaander' ook gewoon kan komen kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag! Fashionweek komt zo een stuk dichterbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien! De foto's zijn erg tof; lijkt me zo gaaf om eens mee te maken. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah hele mooie foto's! Echt heel erg gaaf dat je daarbij mocht zijn! Leuk geschreven trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!