HomeShop my closetPressContact meCopyright
26.1.13

Fotodagboekje #13


Instagram: @JudithTielemans


Eerlijk is eerlijk: deze week heeft voor mij bijna alleen maar in het teken gestaan van Fashion Week. Het vooruitzicht op mijn allereerste shows en de kans om voor Grazia te bloggen heeft zoveel impact op me gemaakt, dat ik de hele week vreselijk veel moeite had om me te concentreren. Best wel een bad timing, vooral omdat ik op dit moment veel bezig ben met sollicitatiegesprekken voor mijn afstudeerstage, mijn studiekeuze voor volgend jaar en andere belangrijke zaken.

Natuurlijk was er ook tijd voor leuke dingen, dus kijk mee:


De oorzaker van al het geluk en slapeloze nachten was natuurlijk Grazia's Fashion Bloggers Masterclass. Een ontzettend inspirerende dag met een  big happy ending ;-)

 
Mijn nieuwe, tijdelijke speeltje die ik won tijdens de masterclass


Mijn lieve crea zus ontwiep gisteren last-minute visitekaartjes voor mijn blog. Die gaan zeker mee naar Fashion Week!


Filmavondje met the family!


Deze rok leek me fantastisch voor fashion week. Het is geen geweldige foto, maar het was echt een prachtig ding. Hele mooie lengte, bijzondere kleur en -niet onbelangrijk- een geweldige prijs (€20,- in de uitverkoop). Toch won 'ie het niet van een andere outfit (....)
 

De jaarlijkse familiedag bestond dit jaar o.a. uit een overheerlijke bonbons workshop. Ik hou enorm van chocolade (wie niet?!), dus was dit voor mij echt een hemelse activiteit.


10 opmerkingen:

 1. Superleuk om te lezen. Heel veel plezier bij Fashion Week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! aah, ik wil ook later naar Willem de Kooning acedemie :)

  fashionisam.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk fotodagboekje! Die rok staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa die eerste pic is gaaf, haha! ;D
  Je moet toch idd voor die rosé kleurige rok gaan! :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, het ziet er uit als een leuke week! Als ik jou was zou ik me ook niet meer kunnen concentreren: fashion weeeek! Haha. Enjoy, enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne foto's! Veel plezier tijdens Fashion Week.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk om te lezen, en die bonbons moeten heerlijk zijn geweest.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!