HomeShop my closetPressContact meCopyright
10.1.13

Gotta love: Timberlands

 
 
De Timberlands populatie is een duidelijk verschijnsel van het verschillen van smaken. Zo'n beetje 3/4 van de bevolking vindt het merk spuug-, maar dan ook spuuglelijk, terwijl het andere deel de gehele collectie adoreert. Ikzelf word aangetrokken door de lompheid van de schoenen en ben van mening dat de 'lelijkheid' Timberlands siert. Bij sommige schoenen heb je dat echt, en deze lomperikken zijn daar een klassiek voorbeeld van.

Ben jij in het bezit van een paar Timberlands? Zo ja: hoe bevallen ze en waar heb je ze ergens gekocht? Let me know!


13 opmerkingen:

 1. ik vind ze heel leuk!

  fashionisam.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de 14" laarzen. Ze lopen werkelijk héérlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn echt super!
  Ik zie zoveel meiden ermee lopen die ze echt super leuk combineren!
  Beetje jammer dat ze zo duur zijn..

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze zo gaaaaf! Die lompheid is inderdaad wat ze zo leuk maakt hihi. Ik vind het alleen een beetje jammer dat zóveel mensen ze hebben, maar ze blijven tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze niet, maar wilde ze wel. Heb daarom eerst maar een paar neppo's aangeschaft om te kijken of dat wat voor me is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Timberlands lopen echt heerlijk! Ik heb ze zelf ook. Het is wel een beetje jammer dat het een beetje een hype is geworden en iedereen er mee rond loopt. Maar ze lopen echt super fijn en ze zijn ontzettend mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ze! Van marktplaats voor maar 40 Euro :)
  Ze lopen inderdaad erg lekker, en ik ben er een groot fan van! Beetje jammer dat zoveel mensen ze hebben inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik heb ze! Bij mij vallen ze net als normale schoenen ;)

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb de Timberlands voor een lange tijd van een afstandje zitten bewonderen, maar ik vond ze te duur. Gelukkig voor mij wandelde ik een keer de Manfield binnen waar de 14'' in de sale waren! Na een uurtje erover nadenken heb ik ze toch genomen en ik kan je garanderen dat ze heerlijk lopen! Gewoon doen, je zult er geen spijt van krijgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ze zaterdag dan eindelijk gekocht, ben er helemaal verliefd op!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!