HomeShop my closetPressContact meCopyright
31.1.13

Help mijn blog in de GraziaDat ik geobserdeerd ben door Fashion Week is geen geheim. Het bezoeken van mijn eerste shows was overweldigend, maar de kans om een verslag te maken voor Grazia was misschien nog wel groter. Ik vertelde jullie al eerder dat ik met Fashion Week een tablet mocht gebruiken om te bloggen, maar dat mijn verslag een publicatie in de Grazia(!!!!) en de tablet zelf kan opleveren heb ik nog geheim gehouden.

Echt een giga prijs en na-tuur-lijk wil ik 'm DOLgraag winnen. MAAR... Ik kan écht niet zonder jullie! Zes van ons kunnen die prijs winnen, en ik ben er eentje van.
Gun jij mij een publicatie in de Grazia én een tablet van Windows? Stem dan alsjeblieft hier op mijn verslag, door op 'stem dan hier op Judith' te klikken en je e-mail adres achter te laten. Mijn eeuwige dankbaarheid heb je :-)


6 opmerkingen:

Thank you!