HomeShop my closetPressContact meCopyright
27.1.13

OUTFIT: Rode loper momentje
Hier is 'ie dan: mijn complete outfit voor Fashion Week! Ik moest en zóu vorige week een compleet nieuwe outfit aanschaffen. Aanschaffen is eigenlijk niet helemaal het goede woord, want ik heb letterlijk alles om me heen verzameld wat ik mooi vond. De geprinte broek van een vriendinnetje, het blousje en tas van mijn zus (dankjulliewel, jullie zijn toppers) en het giletje via via. Het geheel was zoals ik hoopte: een beetje hysterisch, maar wel precies op de manier die bij mij past.

Wat vinden jullie? En wat zou jij aantrekken naar Fashion Week?

Vandaag komt mijn verslag die ik voor Grazia mocht schrijven waarschijnlijk online!! Ik laat het jullie gelijk weten als 'ie er op staat :-) Er staat ook best wel veel op het spel, want ik kan een tablet winnen en een publicatie in de Grazia. Ik vertel jullie er snel meer over, dus stay tuned! So excited.....


What was I wearing?

Faux fur gilet - Supertrash (old collection)
Blouse - Zara
Printed trousers - Zara
Shoulder bag worn as clutch - Primark (old collection)
Heeled ankle boots - Zara (old collection)
Necklace - H&M (old collection)


8 opmerkingen:

 1. Leuke outfit en super tof wat je nu allemaal mee maakt de laatste tijd! You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie broek! Je ziet er echt fashion-waardig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! Helemaal mijn stijl. Vind vooral de broek echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wow, wat een geweldige outfit zeg! Ik vind je broek echt heel tof!

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!