HomeShop my closetPressContact meCopyright
12.1.13

WinterstraaltjesIk nam vandaag mijn nieuwe Ray Ban voor de eerste keer mee naar buiten. 'T was meteen haar eerste ontmoeting met de prille winterse zonnestraaltjes. Ik denk dat het voor ons beide wennen was, want normaal gesproken hangt mijn wayfayer trouw op mijn neus. Iedere keer als ik naar de twee brillen kijk, krijg ik een enorme drang naar de zomer. Dat mijn grauwe witte kop plaats maakt voor een zongebruind teintje, dat het tot 's avonds laat licht is, dat ik naar buiten kan zonder bang te zijn dat ik dood vries en dat ik kan genieten van een vakantie die (hopelijk) oploopt tot zeven weken. Jep, ik heb last van een winterdip. 


What was I wearing?

Boucle jacket - The Sting (old collection)
Orange silk blouse - H&M Trend (old collection)
White jeans - Vero moda via Duthler (old collection)
Can't afford a birkin canvas bag - Souve.net
Name necklace - Mijnnaamketting.nl


10 opmerkingen:

 1. Ik vind je tas (nog steeds) suuper leuk en je bril is echt super gaaf! Hij staat je echt heel erg goed! Summer hurry uppp!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat een grappige tas! En ik vind je bril heeel erg gaaf, staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi jasje! Hij is van de oude collectie, dus niet meer te koop toch? :( x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hij is inderdaad niet meer te koop. Hopen dat je een goede look-a-like kunt scoren :-)

   Verwijderen
 4. love the photos :)

  natalie
  http://lucyandtherunaways.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. i llove your bag so so much, amazing :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!