HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.2.13

OUTFIT: ClassyWhat was I wearing?

Asymmetric blouse - H&M Trend (old collection, borrowed from my sister)
 (New!) Bodycon skirt - Only (sale)
 Heelded ankle boots - ZARA
Cutch - Vintage
Necklace - H&M (old collection)
 
In elk modeliefhebbend leven komt er een duidelijk moment van stijl crisis. Ik barst van de nieuwe ideeën, maar heb gewoon niet de kleren die daarvoor nodig zijn. Ik heb altijd gekocht wat ik mooi vond, maar het meerendeel van de keuzes die ik een tijd geleden maakte, zou ik nu nooit meer maken. Zouden jullie ook niet het liefste 3/4 uit je kast willen mesten (verkopen voor dikke winst) en plaats maken voor iets anders?


12 opmerkingen:

 1. Leuke outfit!
  Ik heb laatst mijn kast uitgezocht en te koop gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, soms heb je een paar weken na een aankoop zoiets van 'what was I thinking'......Doe 2x per jaar een grote schoonmaak in mijn kast in het voor- en najaar dan kan ik zien wat ik voor het komende voorjaar al heb en wat ik toch aan MOET schaffen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love your Style so much!!!
  http://rimanerenellamemoria.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! En ik begrijp je helemaal. Dan heb je bijvoorbeeld veel geshopt en daarna kom je er pas achter wat je echt nog nodig hebt. Gelukkig heb ik vandaag eindelijk een simpele witte blouse gekocht. Nu nog een (nep)leren broek, leren jasje en en en. Nog te veel om op te noemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige outfit, Judith! Ik vind het ook fijn dat je voet zo vaag is bij die tweede foto, heeft wel iets leuk.

  Reporting for Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zeg doen!
  Sinds een jaartje denk ik bij elke aankoop eerst na of ik er wel echt iets aan heb en dit werkt heel goed.
  Ik kwam erachter dat ik eigenlijk helemaal geen basics had en nu ik die wel heb is het s'ochtends zoooo veel gemakkelijker!

  Leuke outfit trouwens :)
  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great outfit, I love it! you have gorgeous legs, girl, so jealous xx
  www.wldhrts.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi there, I enjoy reading all of your article. I wanted
  to write a little comment to support you.

  my webpage :: online blogs

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!