HomeShop my closetPressContact meCopyright
7.2.13

Fotodagboekje #14Ik vind het nog steeds een moeilijke opgave om iedere week een photo diary te posten. Het mag dan geen wekelijkse post zijn, maar omdat ik mijn blog graag zo persoonlijk mogelijk wil houden, probeer ik ze toch zoveel mogelijk te doen. Take a look at my week!


 
Willen alle kindjes zich verzamelen? Samen met twee klasgenootjes smulde ik van een wel héél zoet ijsje


Fashion Week! Deze foto is gemaakt met mijn telefoon :-)


Ik sliep een nachtje op de nieuwe kamer van mijn zus in Nijmegen.


 
Tijdens de open dag van mijn studie was ik weer overal te vinden. Niet alleen op deze leuke kubussen, maar ook op website, presentaties en ballonnen kon je mijn foto vinden.


Ik dook snel even de ZARA in en kwam natuurlijk niet zonder lege handen thuis. En nee: mijn tasje bevat geen van deze snoepjes (al waren ze wel zéér, zéér aantrekkelijk)
 


Met een paar klasgenootjes poseren met onze zelfgemaakte lijst op de open dag. Smile!


Zoals jullie vast weten staat mijn verslag van Fashion Week sinds een week online op Grazia.nl! Als mijn verslag wint, krijg ik een publicatie in de Grazia én een tablet!! Ik wil het écht dol, dolgraag winnen, dus stem alsjeblieft HIER op mij (Judith Tielemans en je e-mail invullen). Alvast héél erg bedankt!


5 opmerkingen:

 1. leuke zeek en ik hop dat je die publicatie in de grazia wint

  fashionate

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto dagboekje! Wat een hoop zara schoenen, bij onze zara hebben ze amper schoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, die Zara schoenen! Dat zijn er inderdaad nog veel, dat zie je niet in alle filialen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit allemaal! Die swirls zijn zooo lekker, als je de lekkere dingen kiest.. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!