HomeShop my closetPressContact meCopyright
21.2.13

Fotodagboekje #15Follow me on Instagram : @Judithtielemans

Deze keer een fotodagboekje in het teken van mijn vakantie en wintersport. Een stralend Oostenrijk is zó fotogeniek, het liefste had ik van iedere afdaling een foto gemaakt. Vanuit mijn ligstoeltje bij het Alpenrestaurant natuurlijk, want daar was ik met geen mogelijkheid uit te krijgen. Wanna know more?


Serfaus is niet alleen mooi voor het oog, maar ook heerlijk om te skiën. Omdat we op zo'n grote hoogtes zaten, was de sneeuw ongelooflijk fijn. 


Ik en mijn zus met het zonnetje in de rug :-)


'Welkom in Italië'. Papa keek raar op toen hij die woorden op zijn telefoon zag verschijnen. Bleken we gewoon even op een drie landen-punt te staan waar Oostenrijk, Italië en Zwitserland elkaar kruisen. 


Samen met vriendinnetjes ging ik (voor één dagje) tijdens carnaval als popeye. Like the outfit? ;-)


Heerlijke pizza naar binnen werken in Oostenrijk!


Ik sta in de Grazia! Samen met de andere winnaressen van het Grazia Fashion Bloggers Event showde we even onze tablet


Mijn nieuwste aanwinst..


9 opmerkingen:

Thank you!