HomeShop my closetPressContact meCopyright
18.2.13

Willen alle tulbanden zich verzamelen?


Ongeveer een jaar geleden bestelde ik een tulbandmuts online op Topshop.com. Ik weet nog heel goed dat ik 't pakketje open scheurde, de muts waanzinnig enthousiast aanpaste en het binnen een seconde afschreef als een van mijn grootste miskopen. Sindsdien heb ik er nooit meer naar om gekeken, want volgens mij is mijn hoofd gewoon helemaal niet geschikt voor dit soort mutsjes. Kan dat? Wat vinden jullie?


7 opmerkingen:

 1. Ik vind dit soort mutsjes heel leuk,
  zeker nu met het koude weer in Nederland!
  Staat je echt goed, vaker dragen dus :)

  fashionisam.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die mutjes erg leuk! Staat je ook heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt voor het eerst in m'n leven dat ik zo'n muts zie haha! Ik vind m best leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!