HomeShop my closetPressContact meCopyright
11.3.13

BREAKING NEWS: ik heb gewonnen!

BREAKING NEWS: Ik ben uitgekozen tot ‘Grazia’s fashion bloggers of the year!!! Herinneren jullie je de masterclass nog waar ik met 5 andere meiden uit 180 bloggers werd gekozen om verslag te maken van Fashion Week? Jullie (en een hoop andere lieve mensen) hebben wekenlang massaal op mijn blog gestemd, en dat heeft geholpen, want ik heb gewoon kei hard GEWONNEN!

Dit berichtje komt kersvers uit Amsterdam, waar ik afgelopen donderdag samen met Raya, de andere winnares, mijn super deluxe tablet in ontvangst heb kunnen nemen op het hoofdkantoor van Microsoft. Ik kan me geen betere prijs bedenken, want ik ben nu –een paar dagen later- al zwaar verslaafd aan het ding. Ik ga 'm binnenkort voor jullie reviewen, trust me, dit stukje magische technologie wil je niet missen.

Ik ben écht overspoeld door lieve reacties en ben iedereen super dankbaar die op mij gestemd heeft. Het was zo’n vette ervaring, en dit gaat heel cheesy klinken, maar ik was al gelukkig vóór de prijsuitreiking. Ik heb geweldige dingen mogen doen, inspirerende mensen ontmoet en nieuwe kansen gekregen voor mijn blog.

Met lieve Raya bij MicrosoftShowing our new babies!
De technische snufjes worden uitgelegdIk heb mijn ogen uitgekeken naar het interieur bij Microsoft, alles is ontzettend mooi ingericht en van heel strak en minimalistisch design. Ook de ontvangstruimte is prachtig, dus genoeg reden om tijdens het wachten op onze meeting even met een über professionele blik op de foto te gaan ;-)Met dit persoonlijke pasje kregen we toegang tot de werkvloer van Microsoft en werden we uitgenodigd voor een heer-lijke lunch

Ben je benieuwd naar mijn verslag voor Grazia, en heb je 'm nog niet gelezen? Bekijk 'm hier!


11 opmerkingen:

 1. Wat super zeg! Gefeliciteerd!! Je ziet er geweldig uit, leuke rok :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat leuk dat je hebt gewonnen, je zag er ook prachtig uit. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd, wat leuk voor je.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohhh geweldig, geniet ervan!

  XO
  www.bordeauxbravoure.blogspot.nl
  ps. ik heb een leuke giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je gewonnen hebt! Gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super dat je gewonnen hebt! Gefeliciteerd en geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omg!!! Super goed!!! :D
  Zooo blij voor je!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Cute! Love the outfit x


  Emm
  SPIN DIZZY FALL
  Visit me at http://spindizzyfall.blogspot.com.au/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Way to go Judith! Super :)
  Elke x
  http://fashionfortunate.blospot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!