HomeShop my closetPressContact meCopyright
16.3.13

Fotodagboekje #16


Follow me on Instagram : @Judithtielemans
 
Van Zaandam tot Schiphol, van lente naar winter en van Victoria's Secret tot aan de Primark: kijk mee naar mijn fotodagboekje van de afgelopen weken :-)


Zoals jullie weten werden Raya en ik vorige week uitgenodigd om onze tablets op te halen bij het hoofdkantoor van Microsoft. Tijdens de rondleiding door het gebouw stonden we versteld van de hoeveelheid aanwezige technologie. Op zo ongeveer iedere vierkante meter stond wel een laptop/smartphone/tablet, zoals bijvoorbeeld bij dit hoekje met verschillende Microsoft modellen


We kregen een heerlijke lunch aangeboden en mochten precies uitkiezen wat we wilde. Delicious!


Er gaat niks op tegen een middagje die-hard shoppen bij de Primark. Tot voorheen was ik alleen nog maar naar Rotterdam geweest, dus besloot ik samen met klasgenootjes naar het filiaal in Zaandam af te reizen. Goede keuze, want wat was het opgeruimd en rustig vergeleken met de chaos in Rotterdam. Echt een aanrader! 


En met een volle buit in de trein terug naar huis. Morgen laat ik mijn aankopen zien, dus stay tuned!


Voor de meeting met Microsoft op Schiphol doken Raya en ik natuurlijk ook nog even de Victoria's Secret in. Persoonlijk snap ik de populariteit rond Victoria's Secret niet helemaal, maar Raya was al snel in de hemel beland, haha :-)


Ik haalde na ruim een half jaar ein-de-lijk mijn rijbewijs. Couldn't be more happy!


Helemaal in de wolken besloot ik op de dag dat het 20 graden werd de 15 kilometer naar school weer eens lekker af te leggen op mijn fietsje. Genieten!


Ik reed het eerste rondje in onze auto naar de ijssalon en haalde daar samen met papa meteen even een ijsje :-)

Ik ging heerlijk uit eten met vriendinnetjes. Smullen!


6 opmerkingen:

  1. Die primark in Zaandam is inderdaad zoveel fijner dan die in Rotterdam!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk :) Ik vind Zaandam ook véél rustiger en fijner dan Rotterdam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je rijbewijs! En ah, ik vind Zaandam zo schattig :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!