HomeShop my closetPressContact meCopyright
30.3.13

INTERVIEW: Grazia.nl

Winnaars Grazia Fashion Bloggers Masterclass

 
Yes, de winnaars van de Grazia Fashion Bloggers Masterclass zijn bekend. (Trommelgeroffel) Judith Tielemans (My own Vogue World) en Raya Scheers (Reporting for beauty) hebben gewonnen! Natuurlijk peilden we meteen hoe blij ze zijn met hun prijs (een Windows 8 device) en wat ze van plan zijn met hun blog.

 
Gefeliciteerd! Zijn jullie blij met je prijs?
Judith: “Dankjewel! Ik ben er super blij mee, wat een ge-wel-dig apparaat. Ik denk dat ‘t niet lang gaat duren voordat ik hier volledig aan verslaafd ben, haha!”

Raya: “Dankje! Ja, ik ben heel blij met mijn prijs. Ik had het helemaal niet verwacht, dus toen ik las dat ik gewonnen had… Shock! Ik ben iedereen die op mij gestemd heeft, Grazia en Microsoft ontzettend dankbaar, het is echt een hele mooie prijs. Ik heb de tablet nog niet zo heel lang en toch heb ik er al veel mee gewerkt! Geweldig ding.”

Vonden jullie het een leuke ervaring om mee te doen aan deze masterclass?
Raya: “Dit was een once in a lifetime experience die me altijd bij zal blijven. Niet iedereen kan zeggen dat ze live mochten bloggen vanaf de Amsterdam Fashion Week en dat hun artikel twee weken lang op Grazia.nl stond! Ik vind het echt super dat ik al die kansen gekregen heb. Ik heb de meest interessante en leuke mensen ontmoet, handige tips en tricks gekregen en de feedback van mijn lezers en van mijn omgeving was, op zijn zachtst gezegd, overweldigend. Ik denk dat je zo wel de hele ervaring in één woord kunt samenvatten: overweldigend. In heel positieve zin!”

Judith: “Ja, al voor de ‘prijsuitreiking’ heb ik voortdurend in m’n armen moeten knijpen om te kijken of alles wel werkelijkheid was. De Masterclass was al superleuk om mee te maken, Amsterdam Fashion Week deed daar nog eens een schepje boven op. En toen ik uiteindelijk hoorde dat ik gewonnen had met mijn verslag, kon ik het écht niet meer houden. Het was van begin tot eind een fantastische ervaring die ik absoluut niet had willen missen.”
 
Wat zijn jullie toekomstplannen met jullie blogs?
Raya: “Eerlijk, ik blog omdat ik het leuk vind, puur voor mijn plezier, maar ik kan niet zeggen dat ik niet genoten heb van die extra aandacht! Dat zet je ook aan het denken over waar je heen wilt met je blog en wat je nog allemaal wilt doen. Op de Grazia Fashion Bloggers Masterclass hebben Anna Nooshin en Sabrina Meijer ons geleerd dat we onze ideeën beter niet aan de grote klok kunnen hangen voordat we ze uitgevoerd hebben, maar ik kan wel verklappen dat ik een aantal dingen in petto heb. Misschien waag ik me wel aan filmpjes in de toekomst!

Judith: “Ik heb mijn blog al ruim vier jaar, maar ik ben pas sinds kort een beetje bezig om in het ‘bloggerswereldje’ terecht te komen. Ik hoop over een tijdje bloggersevenementen te bezoeken en ben veel bezig met verschillende sponsoren. Daarnaast zit ik vol nieuwe ideeën voor mijn blog, zo wil ik onder andere video’s gaan maken en wil ik meer aandacht gaan besteden aan muziek en persoonlijke posts.

Hebben jullie nog favoriete blog(gen)?
Raya: “Coco Gold van de lieve Nicole (die ook meedeed aan de wedstrijd) is heel leuk. Verder kijk ik het meest op This chick’s got style, Fash Boulevard en Beautygloss. Ik vind het inspirerend hoe persoonlijk zij hun blog gemaakt hebben en hoe ze telkens opnieuw met nieuwe dingen aankomen.”

Judith: “Pfoe, dat is een moeilijke. Ik heb er véél te veel, ik kan echt niet kiezen. Qua Nederlandse blogs ben ik dol op die van Annemerel.com en Fashion-Fever.nl. Internationaal zijn Angelicablick.se, Kayture.com en Tuulvintage.com favoriet.”


5 opmerkingen:

 1. Echt zo ongelofelijk gaaf dat je gewonnen hebt, gefeliciteerd! En dan ook nog een cadeau krijgen, en een interview! geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk interview! En natuurlijk helemaal leuk dat je gewonnen had, gefeliciteerd nog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk interview zeg! En gefeliciteerd natuurlijk :-)

  xo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!