HomeShop my closetPressContact meCopyright
24.3.13

SHOPPING TIP: Brandy & Melville


Paar weken geleden was ik in Amsterdam. Ik ging eigenlijk alleen 'eventjes' naar Schiphol om mijn tablet op te halen, maar kon 't natuurlijk niet laten om ook het centrum even in te duiken. Ik sloeg deze keer de standaard Kalverstraat over, en nam de metro naar de Leidsestraat. Er zat daar volgens ooggetuigen een lief , betaalbaar winkeltje die deed denken aan lifestyle uit L.A. Genoeg reden om even een kijkje te nemen..


Brandy & Melville zit nog maar een klein jaartje in Amsterdam, maar is nu al een zeer geliefd en goed bezocht adresje onder de Nederlandse 'hippies'Qua stijl doet de winkel me een beetje denken aan Monki, ook 'lekker' casual en oversized. Het leukste aan Brandy & Melville vind ik het interieur. Alles is volledig ingericht volgens de bohemian summer style en de kleren worden uitgestald in lieve koffertjes of kistjes.
 
Vooral voor orginele zomer kleren ben je bij Brandy & Melville aan het juist adres. Ik nam zelf een opvallende top met tijgerprint mee naar huis. Perfect voor in de zomer, maar ook nu is 'ie goed te combineren. De volgende keer dat ik Amsterdam een bezoekje breng, zit Brandy & Melville zeker in mijn route!
 
Brandy & Melville - Leidsestraat 43, Amsterdam


6 opmerkingen:

Thank you!