HomeShop my closetPressContact meCopyright
2.4.13

CONCERT : Mumford and Sons @ ZiggodomeZaterdag was het eindelijk zo ver. De dag waarop ik zo lang naar had uitgekeken was eindelijk aangebroken. Vandaag zou ik Mumford and Sons zien, mijn grote muzikale helden. Ik zag ze al eerder op Rock Werchter, maar met de komst van het nieuwe album en het feit dat het m'n all time favorite band is, besloot ik kaartjes te kopen voor het concert in de Ziggodome. Binnen no-time was het uitverkocht, maar gelukkig kon ik op tijd kaartjes bemachtigen voor mij en vier vriendinnetjes, die zelf ook groot fan zijn :-)


Hallelujah, wat was het goed. Spadzuiver en met zoveel overgave gespeeld. Nummers van Mumford and Soms geven mij altijd het gevoel alsof ik naar een 100-koppig orkest luister, terwijl de band maar uit vier bestaat. Magisch als je het mij vraagt.

Enig minpuntje was dat we niet zo'n fantastische plek hadden. Ik ben nogal een groentje op het gebied van concerten, dus kwam de gigantische drukte buiten voor de deur -ruim een half uur voordat de deuren open gingen- een beetje als een verrassing. Gelukkig konden we alles alsnog van een prima afstandje bekijken, maar de volgende keer toch misschien zitplekken doen. (Heb je tenminste wat zekerheid over je plek!)


On our way to Mumford and Sons! Wie is die sexy bestuurder?
Deze foto is trouwens gemaakt met mijn nieuwe fish eye lens, ik vertel jullie er binnenkort meer over :-)


De 'ietwat onderschatte rij'. Naarmate je verder was in de rij, zag je steeds meer plastic zakken en achtergelaten rugzakken. Duidelijk een teken van mensen die vanaf 's middags vroeg al in de kou stonden te wachten, heavy!


Omdat ook nog even moesten wachten, besloten we ouderwets wat te gaan kaarten :-)


Het concert was voorzien van twee voorprogamma's. Ik was vooral onder de indruk van de eerste band, Half Moon Run. Fijne, rauwe nummers gezongen door mooie mannen ;-)Eindelijk tijd voor Mumford and Sons! Dit is mijn favoriete foto :-)


Deze foto vond ik op internet. Zo ziet een uitverkocht Ziggodome er dus uit, holy shit..


En zo een leeg lopend Ziggodome..

Wat is jouw favoriete artiest/band? Al veel naar concerten geweest? Ik ben super benieuwd! Tell me all about it :-)


4 opmerkingen:

 1. Cooool, ik wilde hier ook graag heen! Ik ben nog niet veel naar concerten geweest, x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Precies hetzelfde hier, was er ook graag heen gegaan. Ben vooral een festival liefhebber, concerten vind ik veelal te prijzig vanwege het feit dat je dan maar voor één artiest betaald.

  Liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk :) fijn dat je het naar je zin hebt gehad, maar ja hoe kan het ook anders! Ik ben zelf super fan van the script en heb in januari een concert van hen bij mogen wonen, echt een leuke ervaring :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat ben ik jaloers!
  Ziet eruit alsof het erg leuk was :)

  XO
  www.bordeauxbravoure.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!