HomeShop my closetPressContact meCopyright
16.4.13

ONLINE LOVE: Other Stories


Een tijdje geleden twitterde ik over Other Stories, een nieuwe online shop waar ik 'serieus álles van wilde'. Sommigen van jullie zullen de shop al kennen als de nieuwste zus van H&M, maar -believe me- deze familie lijkt in verre niet op elkaar. Other Stories staat in het teken van minimalisme en bijzondere prints. De kleding uit de collectie is duidelijk geïnspireerd door 'higher fashion' merken en door de unieke online vormgeving super aantrekkelijk om naar te kijken. Zo uniek dat het meer lijkt alsof je op Tumblr bent belandt, of op een mode blog. I like!

Benieuwd naar mijn favorieten? Kijk mee!


Ik vind alle items met deze oceanen print prachtig, maar deze suit is toch wel m'n favoriet!


Voor mijn tablet wil ik nog graag een mooie case kopen. Hoe gaaf is deze?!


Deze brokaat groene broek vind ik zo speciaal, en wat een mooie print!


Een breed diadeem zoals deze staat al langer op mijn lijstje. Ik twijfel alleen een beetje of het me staat..

Wat vind jij van Other Stories?


3 opmerkingen:

  1. Ik had er nog niet van gehoord, maar net de site en kleren gezien en ben er echt verliefd op! Toffe shop! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooooooooooi! Inderdaad dat design, echt heel speciaal,x

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!